Dr Hauschka Amersfoort

Bent u op zoek naar een Dr. Hauschka therapeut in Amersfoort of omstreken? Maak dan kennis met Esther Verest. Zowel heren als dames kunnen in mijn salon terecht voor diverse behandelingen. U zult niet alleen een enorm gevoel van ontspanning ervaren, maar ook een gevoel van innerlijk in balans zijn.

De kern van de alle behandelingen is de lymfestimulatie. Met fijne penseelstreken en zachte handbewegingen worden vloeistof processen in het weefsel bevordert. Hierdoor geniet u van ontspannende en werkzame impulsen die ervoor zorgen dat uw huid weer in balans komt. Ook dagen na de behandeling zult u hiervan nog profiteren.

Bijzondere producten

Ik sta volledig achter de cosmetica van het merk Dr. Hauschka, ook vanwege de bijzondere holistische behandelingen die erbij horen. Ik vind het belangrijk dat u tijdens de behandeling compleet kunt ontspannen. Met mijn producten gaat dit als vanzelf. Ze geven een gevoel van doorstroomd en innerlijk in balans zijn en hebben uitwerking op het hele lichaam. Dit is met name te danken aan de bijzondere extracten die de producten bevatten. De natuurlijke grondstoffen zijn nagenoeg allemaal afkomstig van een biologisch, dynamische, gecontroleerde teelt of van percelen uit de vrije natuur.

In december 2013 heb ik de opleiding tot Dr. Hauschka therapeut afgerond. In mijn salon nabij Amersfoort kunt u dus rekenen op een professionele behandeling. Wenst u meer informatie? Of wilt u direct een afspraak maken? Bel mij dan even op 033 494 47 17 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Schoonheidssalon Amersfoort
Just Beautiful
Grifthorst 5
3833GC Leusden

Tel: 033 494 47 17
E-mail: esther@salonjustbeautiful.nl