Dr Hauschka

Dr Hauschka

Respect voor de wijsheid van je huid.

De twee belangrijkste wetens waardigheden over Dr Hauschka Cosmetica:
-Je huid heeft het vermogen om zichzelf te verzorgen en herstellen. Onze huidverzorging neemt deze taak niet over, maar herstelt het evenwicht van de totale huid.
-De producten van Dr Hauschka bevatten extracten van heilzame planten volgens een zorgvuldige  samenstelling. De natuurlijke grondstoffen zijn bijna uitsluitend afkomstig van een biologisch-dynamische, gecontroleerde teelt, van het Demeter-keurmerk, percelen uit de vrije natuur of van Fair-Trade-projecten.
 
Het gaat om het geheel.
Elk ingrediënt is belangrijk, maar we zijn ervan overtuigd dat alleen het samenspel van alle ingrediënten zorgt voor de bijzondere kwaliteit van onze producten. Doordat we jouw huid op een holistische wijze benaderen, weten we dat versterkende en kalmerende impulsen goed zijn voor jouw hele lichaam. Om deze impulsen te creëren, bestuderen wij de regeneratiecyclus van je huid, waarin cellen zich elke 28 dagen vernieuwen. Voor het selecteren van onze ingrediënten, volgen wij de kringloop van de teelt, de groei en de oogst en kiezen we bij de productie van onze plantenextracten en etherische oliën voor ritmische processen.
 
Pionier in natuurcosmetica
Naast het gebruik van heilzame plantenextracten, maakt Dr Hauschka gebruik van hoogwaardige etherische oliën en wassen, kiezelaarde, thermaal water, amandelmeel, zijde en mineralen. Onze gehele cosmeticalijn heeft het
BDHI-keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en/of het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica NATRUE. Onze producten zijn vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen.

   6000x3999-gezichtsbehandeling_vrouw

6000x4002-WALA Tuin_02

6000x4000-ethiopie-rozenoogst-1