Gezichtsbehandeling Amersfoort

Gezichtsbehandeling Amersfoort

Heeft u behoefte aan een ontspannende gezichtsbehandeling nabij Amersfoort? Dan bent u bij schoonheidssalon Just Beautiful aan het juiste adres. Ik heb in 2013 mijn opleiding tot Dr Hauschka therapeut afgerond en sindsdien werk ik met de mooie producten van dit merk. Graag vertel ik meer over mijn behandelingen en de effecten hiervan voor lichaam en geest.

Weldaad voor lichaam en geest

Met de reinigende gezichtsbehandeling nabij Amersfoort ervaart u een moment van complete ontspanning voor lichaam en geest. We beginnen met een heerlijk voetenbad met salie. Dit zorgt dat de stress van de dag verdwijnt en het vergroot het welbehagen. Daarna gaan we verder met de gezichtsverzorging, denk bijvoorbeeld aan een gezichtsmasker, een gezichtsdampbad en huidconditioner. Ik ben gespecialiseerd in Dr Hauschka behandelingen. De kern van deze behandelingen is de lymfestimulatie met behulp van fijne penseelstreken en zachte handbewegingen die vloeistof processen in de huid stimuleren waardoor het natuurlijk evenwicht wordt hersteld. Dankzij de herstellende behandeling zult u merken dat uw huid steviger en gladder aanvoelt, maar ook zult u ontspannen zijn. Kortom, de behandelingen zijn een echte weldaad en geven een gevoel van innerlijke balans.

Natuurlijk kunt u ook voor andere behandelingen bij mij terecht. Afhankelijk van uw wensen is er altijd een passende oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een revitaliserende behandeling of een behandeling voor complete ontspanning. 

Afspraak maken

Wilt u meer weten over mijn gezichtsbehandelingen nabij Amersfoort? Of heeft u interesse en wilt u direct een afspraak maken? Dat kunt u telefonisch doen via 033 494 47 17 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Graag tot snel bij Salon Just Beautiful!

Schoonheidssalon Amersfoort
Just Beautiful
Grifthorst 5
3833GC Leusden

Tel: 033 494 47 17
E-mail: esther@salonjustbeautiful.nl