Schoonheidssalon Amersfoort

Schoonheidssalon Amersfoort

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Amersfoort of omstreken? Kies dan voor de professionele salon van schoonheidsspecialiste Esther Verest! Ik stel mijzelf graag aan u voor en vertel u in onderstaande tekst meer over mijn behandelingen.

Natuurzuivere producten

Toen ik een aantal jaren werkte als schoonheidsspecialiste, merkte ik dat ik niet tevreden was over de producten die ik gebruikte. Ik had zelf namelijk ook regelmatig huidproblemen. Toen begon eigenlijk mijn zoektocht naar natuurzuivere producten zonder chemische toevoegingen of geur- en kleurstoffen. Ik heb mij grondig verdiept in de vele producten die er op de markt zijn en gekozen voor cosmetica van het merk Dr. Hauschka. Deze cosmetica is ontwikkeld vanuit een holistische gedachte, mijn behandelingen leiden dan ook tot innerlijke rust en zijn een weldaad voor lichaam én geest.

Altijd een passende behandeling

Zo kunt u in mijn schoonheidssalon nabij Amersfoort terecht voor diverse Dr. Hauschka schoonheidsbehandelingen, waaronder de klassieke gezichtsbehandeling. Gun uzelf dat moment van complete ontspanning met een heerlijk voetenbad, een massage, een gezichtsmasker en huidverzorging. Afhankelijk van uw huidtype zal ik een passend product gebruiken. Dit geldt voor alle schoonheidsbehandelingen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een intensieve behandeling of pure ontspanning, er is altijd een passende behandeling. De behandelingen zijn geschikt voor zowel dames als heren, dus kom gerust eens langs om kennis te maken met mijn salon!

Wilt u graag een afspraak maken bij mijn schoonheidssalon nabij Amersfoort? Bel dan even op 033 494 47 17 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wellicht tot snel bij Salon Just Beautiful!

Schoonheidssalon Amersfoort
Just Beautiful
Grifthorst 5
3833GC Leusden

Tel: 033 494 47 17
E-mail: esther@salonjustbeautiful.nl