Zomerse aanbieding

Ben jij al klaar voor de zomer? In de maand juni leuke aanbiedingen.

Gun jezelf de Tijd voor mezelf behandeling nu uitgebreid met verven van wenkbrauwen en wimpers, dus zo vanuit je bed het zwembad in zonder dat je make-up uitloopt.

Voor mooie gladde benen en oksels laat je ze sugaren, een huidvriendelijke manier van ontharen voor meer informatie klik hier.

Diploma Dr Hauschka lichaamsbehandeling

Afgelopen week heb ik de opleiding van de Dr Hauschka lichaamsbehandelingen afgerond. De lichaamsbehandelingen geven je een diep ontspannen gevoel. Een massage waar geen sterke druk voor nodig is en die regeneratie langdurig stimuleert. Voor meer informatie klik hier.

Make-up workshop

Wil je in een gezellige sfeer op een makkelijke manier een natuurlijke make-up leren aanbrengen? dan is deze workshop wat voor jou.

De workshop begint met een korte introductie van Dr Hauschka cosmetica daarna starten we met reiniging van de huid en het aanbrengen van de juiste dagverzorging, want een goede make-up start met de juiste gezichtsverzorging. Vervolgens ga je aan de hand van een 10 stappen plan zelf een mooie natuurlijke make-up aanbrengen die bij jou past.

Kosten zijn € 15,00 per persoon,

13 april van 14.00 tot 16.30

Aanmelden kan hier of per tel 033-4944717

Mini Facial dag

Zaterdag 24 maart organiseer ik een dag waarbij je kennis kunt maken met de Dr Hauschka gezichtsbehandelingen, ideaal als je niet bekend bent met de producten en filosofie van Dr Hauschka cosmetica.

Tijdens deze dag bied ik een korte Dr Hauschka behandeling aan waarbij je kennis maakt met de producten en de sfeer tijdens een behandeling. Een behandeling duurt ongeveer een half uur en bevat in ieder geval een reiniging, dieptereiniging en naar keus de penseelmassage of een crèmemasker. De behandeling word afgesloten met een passende dagverzorging, dit alles voor € 20,00.

Besluit je na afloop een startset Dr Hauschka gezichtsverzorging aan te schaffen dan krijg je € 20,00 korting. Een startset bestaat minimaal uit een reinigingsmelk, reinigingscrème, gezichtslotion en een passende dagcrème.

Om zeker te zijn van een plaats bel je 033-4944717 of boek je hier online je afspraak.

dr hauschka gezichtsbehandeling
Dr Hauschka gezichtsverzorging

Valentijns aanbieding

Heb jij al wat voor jouw Valentijn? Ik heb een leuke aanbieding, boek of koop een kadobon voor de Dr Hauschka ontspanningsbehandeling, tijdelijk met een gratis rugmassage.

valentijns aanbieding

Body Sugaring

 

 

Nieuw in de salon Body Sugaring, ontharen met suikerpasta het is een veilige ontharingsmethode op basis van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Je kunt het overal op toepassen, gezicht, armen,rug benen en bikinilijn. Body sugaring is geschikt voor mannen en vrouwen, voor elk huidtype. 

Suiker maakt de huid zachter, is hypoallergeen en de huid blijft onbeschadigd. De pasta word op lichaamstemperatuur gebruikt waardoor er geen verbranding plaats kan vinden.

Januari aanbieding.

Begin het jaar goed met een heerlijke Klassieke Dr Hauschka Gezichtsbehandeling. In de maand januari ontvang je een gratis rugmassage.

Opleiding Lichaamsbehandeling

 

Vanaf 6 november is de salon een week gesloten, ik ga het eerste deel van de opleiding Lichaamsbehandelingen van Dr Hauschka volgen, in maart volgt deel 2.

De Dr. Hauschka lichaamsbehandeling is een lichaamsmassage met verfijnde, subtiele strijkingen die het lichaam en geest weer in balans brengen. Een zachte aanraking om dieper in te werken op lichaam en geest, tijdens deze behandeling worden afvalstoffen afgevoerd via de lymfe, net als bij de gezichtsbehandelingen. Tijdens de behandeling van ongeveer anderhalf uur word je gehele lichaam gemasseerd. Ritme komt hier terug in de manier waarop je wordt aangeraakt. De ritmisch-ademende kwaliteit van de aanraking met vloeiende bewegingen leidt tot bewustwording en geeft energie. De Dr. Hauschka lichaamsbehandeling versterkt de levenskrachten, bevordert de doorstroming van lymfe en stimuleert daardoor de regeneratie en gezondheid van het lichaam.

In de periode tot aan maart moet er natuurlijk veel geoefend worden, daarom bied ik de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief kennis te maken met de Dr Hauschka Lichaamsbehandeling, u betaald €50,00 in plaats van €75,00.

20 oktober workshop gezichtsverzorging.

Wil je een mooie stralende huid? Ben je op zoek naar cosmetica die jouw huid in balans brengt en laat stralen? Kom dan kennis maken tijdens de workshop gezichtsverzorging met de bijzondere filosofie van Dr Hauschka Cosmetica.
Je gaat zelf aan de slag met de natuurzuivere producten uit de gezichtsverzorgingslijn, stap voor stap word je huid gereinigd, versterkt en verzorgd, ook is er ruimte voor een persoonlijk huidadvies.
Kosten zijn €20,00 per persoon
Na afloop krijg je een goodie bag met Dr Hauschka producten en een waardebon van €10.00 te besteden bij een Dr Hauschka behandeling.
De workshop bied plaats aan 6 personen.
De workshop staat gepland voor 20 oktober van 13.30 tot 15.30
Bestel hier je ticket.
Eventbrite - Workshop gezichtsverzorging.

Filmpje inspiratiefestival 033

 

Wat was het een leuke dag, mensen met de make-up van Dr Hauschka kennis laten maken en veel leuke gesprekken.