Over mij

Ik ben Esther Verest,  in 1997 ben ik een eigen praktijk gestart eerst alleen als pedicure en sinds 2008 ook als schoonheidsspecialist. In januari 2013 kreeg ik problemen met mijn huid, een allergie voor het merk waar ik op dat moment mee werkte was de oorzaak. Een zoektocht begon, voorop stond dat ik met een natuurlijk merk wilde gaan werken. Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialist heb ik les gehad van een docent die in haar praktijk werkte met Dr Hauschka cosmetica, dat was de eerste kennismaking voor mij. Ik ben op zoek gegaan naar een Dr Hauschka therapeut en heb een gezichtsbehandeling gehad, vanaf dat moment heb ik alleen nog maar producten van Dr Hauschka gebruikt. In augustus 2013 ben ik de opleiding tot Dr Hauschka therapeut gestart, tijdens deze opleiding leerde ik hoe het voelde om vanuit je hart mensen aan te raken, en sinds dec 2013 ben ik Dr Hauschka therapeut.

Dr. Hauschka Cosmetica biedt 100% natuurzuivere producten die je huid opnieuw in evenwicht brengen en haar stimuleren zichzelf te herstellen. De behandelingen bevorderen dit zelfherstellend vermogen, dankzij de bijzondere producten en de kwaliteit van aanraking. Resultaat: je huid gaat stralen en komt in balans met de kracht van de natuur.

Naast mijn werk in de salon werk ik als vrijwilliger in het Toon Hermans Huis in Amersfoort, een inloophuis voor kanker en  ex-kankerpatiënten en hun naasten. Eens in de twee weken geef ik daar gezichtsbehandelingen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in de salon.

Warme groet, Esther Verest