Opleiding Lichaamsbehandeling

 

Vanaf 6 november is de salon een week gesloten, ik ga het eerste deel van de opleiding Lichaamsbehandelingen van Dr Hauschka volgen, in maart volgt deel 2.

De Dr. Hauschka lichaamsbehandeling is een lichaamsmassage met verfijnde, subtiele strijkingen die het lichaam en geest weer in balans brengen. Een zachte aanraking om dieper in te werken op lichaam en geest, tijdens deze behandeling worden afvalstoffen afgevoerd via de lymfe, net als bij de gezichtsbehandelingen. Tijdens de behandeling van ongeveer anderhalf uur word je gehele lichaam gemasseerd. Ritme komt hier terug in de manier waarop je wordt aangeraakt. De ritmisch-ademende kwaliteit van de aanraking met vloeiende bewegingen leidt tot bewustwording en geeft energie. De Dr. Hauschka lichaamsbehandeling versterkt de levenskrachten, bevordert de doorstroming van lymfe en stimuleert daardoor de regeneratie en gezondheid van het lichaam.

In de periode tot aan maart moet er natuurlijk veel geoefend worden, daarom bied ik de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief kennis te maken met de Dr Hauschka Lichaamsbehandeling, u betaald €50,00 in plaats van €75,00.