Gezichtsbehandeling Leusden

Gezichtsbehandeling in Leusden

Ontsnap even uit uw drukke leven en kom tot rust tijdens een ontspannende gezichtsbehandeling in Leusden. U bent van harte welkom bij Salon Just Beautiful.

Gun uzelf dat vakantiegevoel en boek een klassieke Dr Hauschka gezichtsbehandeling. De behandeling start met een ontspannen voetenbad, voorzien van salie die een heerlijke geur verspreid. Het uitstrijken van uw handen en armen en geurige kompressen zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt. Een ideale voorbereiding op de gezichtsbehandeling!

Een ontspannen gezichtsbehandeling

Uw gezicht wordt gereinigd en verzorgd met de natuurlijke cosmetica van Dr Hauschka. Een reinigende en verzorgende masker en de intensieve verzorging met een ampullen kuur zorgt ervoor dat uw huid zich regenereert. Een penseel massage bevordert de stroming van lymfe en voert afvalstoffen af. Hierdoor wordt het immuunsysteem versterkt. Na de gezichtsbehandeling in Leusden voelt u zich ontspannen en zijn uw lichaam en uw geest weer in balans. De behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans! De behandeling duurt 120 minuten. Heeft u minder tijd? Geen probleem! Kies dan voor de “even tijd voor mezelf” behandeling. Deze duurt 75 minuten en geeft hetzelfde weldadige gevoel.

Maak nu een afspraak

Neem een kijkje op mijn website. Naast een klassieke behandeling en een “even tijd voor mezelf” behandeling geef ik namelijk nog meer behandelingen. Iedere huid is anders en heeft behoefte aan andere verzorging. Gebaseerd op uw wensen en uw huid vinden we vast een gezichtsbehandeling in Leusden die bij u past. Bel nu 033 494 47 17 en maak een afspraak!

Gezichtsbehandeling Leusden
Just Beautiful
Grifthorst 5
3833GC Leusden

Tel: 033 494 47 17
E-mail: esther@salonjustbeautiful.nl