Schoonheidsspecialiste Leusden

Schoonheidsspecialiste in Leusden

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Leusden? Bij Salon Just Beautiful bent u aan het juiste adres voor ontspannende behandelingen die lichaam en geest weer in balans brengen. Ik stel mij graag aan u voor.

Holistische visie van Dr Hauschka

Mijn naam is Esther Verest, schoonheidsspecialiste in Leusden. In mijn salon bied ik diverse behandelingen aan voor vrouwen, maar ook mannen zijn uiteraard welkom. Ik werk volgens de holistische visie van Dr Hauschka. Dit betekent dat een behandeling niet alleen een gunstige invloed heeft op het lichaam, maar ook op de geest. U zult merken dat uw lichaam en geest weer beter in contact komen met elkaar.

Een behandeling die bij u past

Pak een momentje voor uzelf en kom langs bij Salon Just Beautiful voor een Dr Hauschka behandeling. Of u nou een uitgebreide behandeling wenst of een kort rustmoment voor uzelf, er is altijd wel een behandeling die bij u past. Iedere behandeling begint met een ontspannend, geurig voetenbad met salie. Daarna volgt een lymfestimulatie met fijne penseelstreken en zachte handbewegingen.

  • - Klassieke gezichtsbehandeling
  • - Tijd voor mezelf behandeling
  • - Revitaliserende behandeling
  • - Reinigende behandeling
  • - Ontspanningsbehandeling

Meer weten en/of een afspraak maken

Tijdens de behandelingen maak ik, als schoonheidsspecialiste in Leusden, gebruik van de producten van Dr Hauschka, deze producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en verzorgen uw huid intensief. Op die manier geniet u lang van de behandeling. Wilt u meer weten over de behandelingen of een afspraak maken? Neem dan contact op via de telefoon of de mail. Ook kunt u uw gegevens achterlaten via het contactformulier op mijn website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Schoonheidsspecialiste Leusden
Just Beautiful
Grifthorst 5
3833GC Leusden

Tel: 033 494 47 17
E-mail: esther@salonjustbeautiful.nl