Schoonheidssalon Leusden

Schoonheidssalon in Leusden

Maak kennis met schoonheidssalon Just Beautiful in Leusden, waar u terecht kunt voor diverse Dr. Hauschka behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een ontspannende gezichtsbehandeling of een intensieve dieptereiniging van de huid. Graag vertel ik u meer over mijn behandelingen en de werking hiervan, lees dus zeker even verder.

Dr. Hauchka therapeut

Ik ben gespecialiseerd in Dr. Hauschka behandelingen. Dit merk biedt natuurlijke cosmetica aan die de huid grondig reinigt en weer laat stralen. Daarnaast leiden de behandelingen tot volledige ontspanning en hebben ze effect op het gehele lichaam. Zo beginnen alle behandelingen met een heerlijk salie voetenbad waardoor u helemaal kunt ontspannen. De kern van de behandeling is de lymfestimulatie met fijne penseelstreken en zachte handbewegingen. Dit stimuleert de vloeistof processen in de huid en neemt stuwingen weg. Dankzij de herstellende aard van deze behandelingen zult u dagen later nog steeds nagenieten van de behandeling. U zult ook merken dat uw huid zich zal verbeteren.

Waarom?

In mijn schoonheidssalon in Leusden gebruik ik cosmetica van Dr. Hauschka, omdat er geen chemische toevoegingen aan de producten worden toegevoegd. De cosmetica is hoogwaardig en bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Mijn huidverzorging neemt de taak van de huid niet over, maar stimuleert de huid om het natuurlijk evenwicht te herstellen.

Er zijn diverse behandelingen die u kunt ondergaan bij mijn schoonheidssalon in Leusden. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een intensieve behandeling of voor een moment van complete ontspanning. De behandelingen zijn geschikt voor zowel dames als heren. Heeft u vragen over huidverzorging of mijn behandelingen? Of wilt u een afspraak maken bij Salon Just Beautiful? Bel dan op 033 494 47 17 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Tot snel!

Schoonheidssalon Amersfoort
Just Beautiful
Grifthorst 5
3833GC Leusden

Tel: 033 494 47 17
E-mail: esther@salonjustbeautiful.nl