Schoonheidssalon in Leusden

Maak kennis met schoonheidssalon Just Beautiful in Leusden, waar u terecht kunt voor diverse behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een ontspannende gezichtsbehandeling of een intensieve dieptereiniging van de huid. Graag vertel ik u meer over mijn behandelingen en de werking hiervan, lees dus zeker even verder.

In mijn schoonheidssalon in Leusden gebruik ik Chi Essential Cosmetics, 100% natuurzuivere huidverbetering voor alle huidtypes en klachten.

Er zijn diverse behandelingen, kies bewust voor de neutrale lijn A Touch Of chi. Deze lijn op basis van plantoliën en andere oerproducten is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Verder zijn er nog vier lijnen met etherische oliën voor een bijzondere geurbeleving en ieder met hun eigen werking. Geniet van een vleugje happiness,  rustgevende lavendel, verzachtende roos of balancerende houtoliën.

De behandelingen zijn geschikt voor zowel dames als heren. Heeft u vragen over huidverzorging of mijn behandelingen? Of wilt u een afspraak maken bij Salon Just Beautiful? Bel dan op 0631298445  of stuur een mail esther@salonjustbeautiful.nl. Tot snel!

Schoonheidssalon Amersfoort
Just Beautiful
Grifthorst 5
3833GC Leusden

Tel: 06 31298445
E-mail: esther@salonjustbeautiful.nl