Natuurlijke cosmetica

Wilt u uw huid intensief en natuurlijk verzorgen? Kies dan voor de natuurlijke cosmetica van Dr Hauschka!

Natuurzuivere cosmetica

De cosmetica van Dr Hauschka is natuurzuiver. Dit wil zeggen dat de grondstoffen bijna uitsluitend zijn verkregen uit biologisch-dynamisch, gecontroleerde teelt. De grondstoffen hebben hierdoor het Demeter keurmerk. De grondstoffen worden verbouwd in de tuinen van WALA in Duitsland en in fairtrade projecten in bijvoorbeeld Turkije, Bulgarije, Iran, India, Ethiopië, Afghanistan en Burkina Faso.

De natuurlijke cosmetica van Dr Hauschka bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zoals heilzame plantenextracten. Er zijn dus geen synthetische of chemische geur, kleur of conserveringsmiddelen toegevoegd. Kleuren worden daarentegen verkregen uit mineralen en planten en de geuren uit etherische oliën. Verder bestaat de cosmetica uit kiezelaarde, bronwater, amandelmeel, zijde en mineralen. De hele cosmeticalijn heeft het BDIH-keurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica en/of het NATRUE keurmerk, het internationale keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica.

Ervaar zelf de positieve effecten van natuurlijke cosmetica

Bij Salon Just Beautiful bent u van harte welkom om de natuurlijke cosmetica zelf te ervaren. Dit kan tijdens een ontspannende behandeling, waarbij ik gebruik maak van de producten. Zo kunt u direct voelen welk effect de cosmetica heeft op uw huid. Ik vertel u tijdens de behandeling graag meer over de producten en adviseer u graag over de verschillende producten. Zo kunt u uw huidverzorging zelf thuis voortzetten en profiteert u langer van de positieve effecten van de behandeling. Bel nu 033 494 47 17 en maak een afspraak. Ook kunt u uw gegevens achterlaten via het online contactformulier op mijn website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurlijke cosmetica
Just Beautiful
Grifthorst 5
3833GC Leusden

Tel: 033 494 47 17
E-mail: esther@salonjustbeautiful.nl
Natuurlijke cosmetica
Natuurlijke cosmetica