Natuurlijke huidverzorging

De huid is een sterk, flexibel en gevoelig orgaan. De huid reageert vaak anders op verschillende dagen, seizoenen en levensfasen en heeft daarom passende verzorging nodig. Bij Salon Just Beautiful kunt u terecht voor diverse soorten natuurlijke huidverzorging van het merk Dr Hauschka. Ik adviseer u hier graag over.

Huidbeelden

Bij Dr Hauschka hebben we het over een tijdelijk huidbeeld dat opkomt en weer verdwijnt in plaats van een langdurig huidtype. Je bent dus niet het type met een droge of het type met een vette huid. Je neigt dus naar een bepaald huidbeeld maar dat is niet altijd hetzelfde. Je kan dus door het jaar heen verschillende crèmes nodig hebben bv in de zomer bij een normaal huidbeeld kweepeercrème en in de winter de rozencrème.

Goede verzorging, dag én nacht

Je huid heeft overdag een andere taak dan ’s nachts. Overdag is haar activiteit naar buiten gericht en is onze verbinding met de wereld en tegelijkertijd onze afgrenzing ervan. ’s Nachts hoeft ze ons niet te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ze keert dan haar krachten naar binnen om te regeneren.

Dr Hauschka ondersteunt dit ritme met een uniek verzorgings concept. De gezichtsverzorging bestaat ’s ochtends en ’s avonds uit drie stappen reinigen, versterken en verzorgen. ’s Nachts is de verzorging vetvrij zodat de huid opgelucht kan ademhalen, zich kan herstellen, regeneren en vitaliseren.

Ervaar het zelf!

Kom nu zelf de natuurlijke huidverzorging van Dr Hauschka ervaren bij Salon Just Beautiful! Tijdens een ontspannende behandeling vertel ik u graag meer over de unieke eigenschappen van de producten en kan ik u adviseren. Bel 033 494 47 17 voor het maken van een afspraak.

Natuurlijke huidverzorging
Just Beautiful
Grifthorst 5
3833GC Leusden

Tel: 033 494 47 17
E-mail: esther@salonjustbeautiful.nl
Natuurlijke huidverzorging
Natuurlijke huidverzorging