Schoonheidsspecialiste Amersfoort

Schoonheidsspecialiste regio Amersfoort

Bent u toe aan ontspanning? Boek dan eens een behandeling bij Salon Just Beautiful. Ik ben een schoonheidsspecialiste in de regio Amersfoort die uw huid de verzorging geeft die ze verdient. Benieuwd hoe ik te werk ga? Lees dan vooral verder.

Uw innerlijk weer in balans

In Salon Just Beautiful zijn zowel mannen als vrouwen welkom voor diverse beauty behandelingen van Dr Hauschka. De behandelingen zorgen voor een volledige ontspanning en brengen uw innerlijk weer in balans. Uw hele lichaam wordt beïnvloed door de behandeling. Elke behandeling begint met een warm voetenbad, voorzien van geurig salie. U komt tot uzelf en stress verdwijnt. Daarna volgt lymfestimulatie door middel van fijne penseelstreken en zachte handbewegingen. De impulsen brengen uw huid in evenwicht, een effect waar u lang van na zult genieten. U kunt bij Salon Beautiful diverse behandelingen boeken. Door het brede aanbod is er voor iedereen wel een passende behandeling te vinden, wat uw wensen ook zijn. Toe aan een kort momentje voor uzelf of liever een lange intensieve behandeling? U bent welkom bij mij, schoonheidsspecialiste regio Amersfoort.

Producten van Dr Hauschka

De behandelingen worden gegeven op basis van de holistische visie van Dr Hauschka. Ook de producten van dit merk worden gebruikt. De producten zijn natuurlijk en bevatten onder andere extracten van heilzame planten. Wilt u meer weten over de behandelingen die ik aanbied? Neem dan contact met mij op, uw schoonheidsspecialiste regio Amersfoort. U kunt mij bellen of uw gegevens achterlaten via het online contactformulier op mijn website.

Schoonheidsspecialiste Amersfoort
Just Beautiful
Grifthorst 5
3833GC Leusden

Tel: 033 494 47 17
E-mail: esther@salonjustbeautiful.nl